wtorek, 17 stycznia 2012

041. Naleśniki ze szpinakiem i sosem grzybowym



Składniki

10 naleśników
1 opakowanie mrożonego szpinaku
15 szt. pieczarek
1 opakowanie sosu grzybowego
3 łyżki śmietany
125g białego sera
1 ząbek czosnku 
pieprz

przepis
  Szpinak ugotuj, a czosnek przeciśnij przez praskę. 
Następnie wymieszaj je z twarogiem i dopraw pieprzem.
Posmaruj naleśniki powstałą masą, po czym zwiń w rulony.
Oczyść pieczarki, pokrój je w plastry i podduś na tłuszczu.
Przygotuj Sos Grzybowy według przepisu na opakowaniu. 
Wymieszaj go ze śmietaną i pieczarkami.
Tuż przed podaniem polej naleśniki gorącym sosem

--------------------------------------------------------------


England
Pancakes with spinach and mushroom sauce

ingredients

10 pancakes
1 package frozen spinach
15 pieces of mushrooms
1 package mushroom sauce
3 tablespoons sour cream
125g of cottage cheese
1 clove of garlic
pepper

recipe
   Cook spinach and garlic grind.
Then mix it with cottage cheese and season with pepper.
Brush the resulting mass of pancakes, then fold in the rolls.
Clean mushrooms, cut them into slices and podduś ​​on fat.
Prepare Mushroom Sauce according to directions on package.
Mix it with cream and mushrooms.
Just before serving, pour the hot sauce pancakes

------------------------------------------------------

Sverige
Pannkakor med spenat och svampsås

ingredienser

10 pannkakor
1 paket fryst spenat
15 bitar av svamp
1 paket svampsås
3 msk gräddfil
125 g keso
1 vitlöksklyfta
peppar

recept
   Cook spenat och vitlök mala.
Sedan blanda med keso och krydda med peppar.
Pensla den resulterande massa pannkakor, vik sedan i rullar.
Rengör champinjoner, skär dem i skivor och podduś ​​på fett.
Förbered svampsås enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda med grädde och svamp.
Precis innan servering, häll den heta såsen pannkakor

-----------------------------------------------------------

Deutschland
Pfannkuchen mit Spinat und Champignons

Zutaten

10 Pfannkuchen
1 Paket gefrorener Spinat
15 Stück von Pilzen
1 Packung Pilzsauce
3 Esslöffel saure Sahne
125 g Hüttenkäse
1 Knoblauchzehe
Pfeffer

Rezept
   Cook-Spinat und Knoblauch zu mahlen.
Dann mischen Sie es mit Hüttenkäse und mit Pfeffer würzen.
Bürsten Sie die entstandene Masse der Pfannkuchen, dann falten in den Rollen.
Pilze putzenin Scheiben schneiden und podduś ​​auf Fett.
Bereiten Mushroom Sauce gemäß den Anweisungen auf der Verpackung.
Mix mit Sahne und Pilzen.
Kurz vor dem Servieren gießen Sie die heiße Sauce Pfannkuchen

----------------------------------------------------------------------

Portugal
Panquecas com espinafre e molho de cogumelos

ingredientes

10 panquecas
1 pacote de espinafres congelados
15 peças de cogumelos
1 pacote de molho de cogumelos
3 colheres de sopa de creme de leite
125g de queijo cottage
1 dente de alho
pimenta

receita
   Cozinhe o espinafre e alho grind.
Em seguida, misture com queijo cottage e tempere com pimenta.
Escova a massa resultante de panquecas, dobre nos cadernos.
Cogumelos limpos, corte-as em fatias e podduś ​​em gordura.
Prepare Molho de Cogumelos acordo com as instruções na embalagem.
Misture com creme de leite e cogumelos.
Pouco antes de servirdespeje o molho quente panquecas

------------------------------------------------------------------------

France
Crêpes aux épinards et sauce aux champignons

ingrédients

10 crêpes
1 paquet d'épinards surgelés
15 morceaux de champignons
Une sauce aux champignons forfait
3 cuillères à soupe de crème sure
125g de fromage cottage
1 gousse d'ail
le poivre

recette
   Cuire les épinards et l'ail broyer.
Puis la mélanger avec du fromage cottage et poivrer.
Badigeonner la masse résultant de crêpes, puis replier dans les rouleaux.
Les champignons Nettoyer, couper en tranches et podduś ​​sur la graisse.
Préparer la sauce aux champignons selon les instructions sur l'emballage.
Mélangez-le avec la crème et aux champignons.
Juste avant de servir, versez les crêpes de sauce piquante

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz