poniedziałek, 16 stycznia 2012

031.Naleśniki deserowe z malinami

Składniki

naleśniki deserowe 
300g malin 
300g białego sera 
30g cukru kryształu 
1 łyżeczka soku cytrynowego 
2 łyżki cukru pudru
 
Sposób wykonania: 

Rozgnieść polowe malin i wymieszać z serem. 
Dodać cukier kryształ i sok cytrynowy. 
Posypać połowę talerz cukrem pudrem. 
Naleśnik posmarować grubo przygotowanym serem. 
Złożyć naleśnik w kopertkę trójkątną, udekorować pozostałymi malinami. Posypać cukrem pudrem i od razu podawać

--------------------------------------------------------------------

England
Dessert crepes with raspberries

ingredients

dessert crepes
300g raspberries
300g of cottage cheese
30g of crystal sugar
1 teaspoon lemon juice
2 tablespoons granulated sugar
 
Method of execution:

Field crush raspberries and mix with cheese.
Add granulated sugar and lemon juice.
Sprinkle with half the plate with powdered sugar.
Prepared thick pancake with cheese spread.
Fold the pancake in kopertkę triangular, garnish with remaining raspberries. Sprinkle with powdered sugar and immediately serve.

--------------------------------------------------------

Sverige
Dessert crepes med hallon

ingredienser

efterrätt crepes
300g hallon
300g keso
30g av kristall socker
1 tsk citronsaft
2 msk strösocker
 
Metod för utförande:

Fält krossa hallon och blanda med ost.
Tillsätt strösocker och citronsaft.
Strö över halva tallriken med strösocker.
Förberedd tjock pannkaka med ost spridning.
Vik pannkakan i kopertkę trekantiga, garnera med resterande hallon. Strö över florsockeroch omedelbart servera.

-------------------------------------------------------

Deutschland
Dessert Crepes mit Himbeeren

Zutaten

Dessert Crepes
300g Himbeeren
300g Quark
30g Kristallzucker
1 Teelöffel Zitronensaft
2 EL Kristallzucker
 
Methode der Hinrichtung:

Feld crush Himbeeren und mischen sich mit Käse.
Add Kristallzucker und Zitronensaft.
Sprinkle mit der Hälfte der Platte mit Puderzucker.
Vorbereitet dick mit Streichkäse Pfannkuchen.
Falten Sie das in kopertkę dreieckig, garniert mit Himbeeren restlichen Pfannkuchen. Mit Puderzucker bestreuen und sofort servieren.

----------------------------------------------------------

Portugal
Crepes de sobremesa com framboesas

ingredientes

crepes de sobremesa
framboesas 300g
300g de queijo cottage
30g de açúcar cristal
1 colher de chá de suco de limão
2 colheres de sopa de açúcar granulado
 
Método de execução:

Campo de framboesas esmagar e misturar com o queijo.
Adicione o açúcar granulado e suco de limão.
Polvilhe com metade do prato com o açúcar em pó.
Preparadas espessura panqueca com queijo.
Dobre a panqueca no kopertkę enfeite, triangular com framboesas restantes. Polvilhe com açúcar em pó e imediatamente servir.

---------------------------------------------------------

France
Crêpes-dessert aux framboises

ingrédients

crêpes-dessert
300g de framboises
300g de fromage cottage
30g de sucre cristallisé
1 cuillère à café de jus de citron
2 cuillères à soupe de sucre granulé
 
Méthode d'exécution:

Framboises écraser et mélanger le terrain avec du fromage.
Ajouter le sucre granulé et le jus de citron.
Saupoudrer avec la moitié de la plaque avec du sucre en poudre.
Préparé épaisse crêpe avec fromage à tartiner.
Pliez les crêpes dans kopertkę triangulaire, décorer avec les framboises restantes.Saupoudrer de sucre en poudre et servir immédiatement.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz