poniedziałek, 16 stycznia 2012

030.Naleśniki deserowe z lodami truskawkowymi


Składniki
 
naleśniki
2 łyżki cukru pudru 
200g truskawek 
sok z polowy cytryny 
150g lodów truskawkowych 

Sposób wykonania: 
Polowe talerza posypać cukrem-pudrem. 
Truskawki przekroić na pół i polać sokiem z cytryny.
Na talerzu położyć naleśnik ( jeden ). 
Na polowce naleśnika położyć dwie gałki lodów. 
Naokoło lodów położyć 
truskawki. 
Złożyć naleśniki na pół i posypać cukrem pudrem 

----------------------------------------------------------

England
Dessert crepes strawberry ice cream

ingredients
 
pancakes
2 tablespoons granulated sugar
200g strawberries
juice of half lemon
150g strawberry ice cream

Method of execution:
Field platter sprinkled with sugar-icing.
Strawberries in half and sprinkle with lemon juice.
Put a pancake on a plate (one).
For half of the pancake place two scoops of ice cream.
Around the strawberry ice cream place.
Fold the pancake in half and sprinkle with powdered sugar

-------------------------------------------------------------------------------

Sverige
Dessert crepes jordgubbsglass

ingredienser
 
pannkakor
2 msk strösocker
200g jordgubbar
saften av en halv citron
150g jordgubbsglass

Metod för utförande:
Fält tallrik strös med socker-glasyr.
Jordgubbar på mitten och strö över citronsaft.
Lägg en pannkaka på en tallrik (en).
För hälften av de pannkaka placera två kulor glass.
Runt jordgubbsglass plats.
Vik pannkakan på mitten och strö över florsocker

----------------------------------------------------------------------

Deutschland
Dessert Crepes Erdbeereis

Zutaten
 
Pfannkuchen
2 EL Kristallzucker
200g Erdbeeren
Saft einer halben Zitrone
150g Erdbeer-Eis

Methode der Hinrichtung:
Feld Teller mit Zucker bestreut-Vereisung.
Erdbeeren halbieren und mit Zitronensaft beträufeln.
Setzen Sie einen Pfannkuchen auf einen Teller (eins).
Für die Hälfte der Pfannkuchen Platz zwei Kugeln Eis.
Rund um das Erdbeereis statt.
Falten Sie das in der Hälfte Pfannkuchen und mit Puderzucker bestreuen

------------------------------------------------------------------------------------

Portugal
Crepes de sobremesa sorvete de morango

ingredientes
 
panquecas
2 colheres de sopa de açúcar granulado
morangos 200g
suco de meio limão
Sorvete de morango 150g

Método de execução:
Campo de prato polvilhado com açúcar de confeiteiro.
Morangos ao meio e polvilhe com suco de limão.
Coloque uma panqueca em um prato (um).
Para a metade do lugar pancake duas bolas de sorvete.
Em torno do lugar de sorvete de morango.
Dobre a panqueca ao meio e polvilhe com açúcar em pó

---------------------------------------------------------------------------------

France
Dessert crêpes à la crème glacée à la fraise

ingrédients
 
crêpes
2 cuillères à soupe de sucre granulé
fraises 200g
jus d'un demi citron
150g de crème glacée à la fraise

Méthode d'exécution:
Champ plateau saupoudré de sucre dégivrage.
Des fraises en deux et arroser avec le jus de citron.
Mettez une crêpe sur une assiette (un).
Pour la moitié de la place aux crêpes deux boules de crème glacée.
Autour de la place de la crème glacée aux fraises.
Pliez les crêpes en deux et saupoudrer de sucre en poudre

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz